Ilyen lesz a Volkswagen Polo modellfrissítés

Először sikerült lencsevégre kapni az új Volkswagen Polo modellfrissítést szinte álcázás nélkül. A Golf stíluselemeivel ruházzák fel a kis német járgányt.

A Volkswagen mostanság leginkább a szoftveres bakik miatt kerül az érdeklődés középpontjába, de azért nem szabad megfeledkeznünk a dinamikusan fejlődő palettáról sem. A Golf után például a Polo is megújul, ám ebben az esetben nem generációváltásról, csupán felfrissítésről beszélhetünk. A hivatalos premier az év második felében várható ám a közúti tesztelés már javában zajlik. Most egy ilyen tesztpéldányt sikerült lencsevégre kapnia a Carscoops egyik olvasójának.

Bár a kocsi valamelyest álcázva van (hátul a lámpa egy része takarást kapott), az már most megfigyelhető, hogy a Polo is magára veszi majd az új Golf generáció stílusjegyeit. Megjelenik például az első fényszórók alatti túlnyúlás, más kialakítást kap a ködfényszórók környezete, illetve látványosan megnő a hűtőrács mérete is. Hátul a lámpák rajzolata változik meg, illetve a lökhárító is új dizájnt kap látványos, de nem igazi kipufogó végződésekkel.

A technikai változtatások egyelőre nem ismertek.