Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

Chevrolet

2020-chevrolet-corvette-stingray-3

Sportkocsit nyert egy amerikai férfi, de mégsem jut hozzá az autójához

2021. január 22. | Chevrolet Hírek | Címkék: , , ,

Amerikában sorsjegyen nyerte meg a főnyereményt egy férfi, akinek elméletileg egy Chevrolet Corvette C8-at kéne kapnia. A helyzete azonban nem könnyű, a sorsjegyet forgalmazó cég ugyanis nem gondoskodott előre a kocsiról, most pedig már nem igazán vesznek fel rá rendeléseket.

Tovább
2020-corvette-stingray-high-wing-option-2-1024x576

Ismét elérhetővé tette a nagyobb hátsó szárnyat a GM a Corvette C8-hoz

2021. január 21. | Chevrolet Hírek | Címkék: , , ,

A Chevrolet a Corvette nyolcadik generációjának bemutatása után nem sokkal levette a palettáról az extra külső kiegészítőket beszállítói kiesésre hivatkozva. Most megoldódni látszik a próbléma, megint rendelhető nagyobb hátsó szárny az amerikai sportkocsihoz.

Tovább
chevrolet-corvette-z06-c7

Túlmelegedő többéves Corvette modelleken terjesztette ki a garanciát a GM

2020. december 29. | Chevrolet Hírek | Címkék: , , , ,

A Chevrolet az utóbbi években sok bírálatot kapott a Corvette C7 Z06 tulajoktól, miszerint az amerikai sportkocsi hajlamos túlmelegedni versenypályás körülmények között. Mit lépett erre a gyártó? Garanciális problémaként kezeli mostantól az ügyet!

Tovább
Mitsuoka-Buddy-based-on-Toyota-RAV4-4-1

Hogy fér össze az új Toyota RAV4 és az 1990-es Chevrolet Tahoe? Hát így!

Létezik egy japán autó és karossziagyártó cég, mely mostanság előszeretettel alakít át japán modelleket amerikai mintára. Ez a Mitsuoka, mely most éppen egy 90-es évek eleji amerikai terepjáró dizájnnal megbolondított Toyota RAV4-el hívta fel magára a figyelmet.

Tovább
camaross

Az amerikai izomautók közül a Camaro sínylette meg legjobban a járványt

Az amerikai izomautók értékesítése eléggé visszaesett a koronavírus járvány hatására, ám a neves trió egyik tagja az átlagnál is nagyobb veszteséget könyvelhetett el. Ez a Camaro, melynek eladásai a felére estek vissza.

Tovább
GM-Defense-ISV-3

A GM nyerte meg az amerikai hadsereg legújabb tenderét

2020. június 29. | Chevrolet Hírek | Címkék: , , , ,

A General Motors katonai járművekkel foglalkozó részlege gyárthatja le a jövőben az amerikai hadsereg könnyű csapatszállító járművét. Az ISV a Chevrolet Colorado alapjaira épül, viszont értelemszerűen katonai alkatrészekkel és funkcionális megoldásokkal egészítik ki.

Tovább
2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.