Halad a Tesla Cybertruck fejlesztése, már visszapillantókat és ablaktörlőket is kapott az amerikai csodajárgány

A Tesla nemrég egy közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a Cybertruck érkezése csak 2022 második felében várható, de ez nem azt jelenti, hogy nem folyik közben a széria változat fejlesztése. Sikerült levideózni egy tesztpéldányt, melyet szemmel láthatóan elkezdtek felkészíteni a közúti közlekedésre.

Ha Tesla, akkor Cybertruck. Legalábbis ma már annyira egybeforrt az amerikai elektromos márka neve Elon Musk bátor húzásaival és ígérgetéseivel, hogy a Model S, 3, X és Y típusok hírverés terén eltörpülnek az elektromos pickuphoz mérten. Pedig már sokadjára halasztják a végső megjelenést az amerikaiak, ráadásul folyamatosan ellentmondásos információk érkeznek arról, hogy milyen is lesz a széria változat. Most viszont sikerült levideózni egy tesztpéldányt, ami ígéretes bizonyíték lehet arra nézve, hogy jövőre már tényleg befut a futurisztikus járgány és megkezdődhetnek a hivatalos kiszállítások.

A szóban forgó példányon ugyanis olyan kiegészítőket lehet észrevenni (igencsak pixelesen), amik arra utalnak, hogy a gyáriak már készülnek a közúti tesztelésre és közlekedésre. A Cybertruck ugyanis eddigi történetében először kapott visszapillantó tükröket és ablaktörlőket!

A karosszéria többi része szemmel láthatóan nem változott semmit, ami pedig arra utalhat, hogy Elon Musk tényleg nem rajzoltatja át a végleges változatot, azaz az megmarad a jelenlegi igencsak megosztó formájában. Ha ez tényleg így lesz, akkor a gyártónak lesz még egy-két köre a hatóságokkal az előre nyúló éles orrész és a gyalogosvédelem témájának keresztezésében.