Felhő alapú adattárolást tesz lehetővé a Skoda új infotainment rendszere

A Skoda három modelljénél, a Superb, a Karoq és a Kodiaq esetében tette elérhetővé azt az új infotainment rendszert, melynek köszönhetően Skodák között váltogatva továbbvihetjük az egyedi beállításainkat is.

A Skoda bemutatta azt az új infotainment rendszerét, mely kezdetben csak a Superb, a Karoq és a Kodiaq modellek esetében lesz kapható, ám a későbbiekben a paletta minden tagját kiszolgálja majd. Nem is akárhogyan.

Az új rendszer ugyanis olyan funkciókat tesz elérhetővé, mint például az internetes rádió vagy éppen a hangvezérelt digitális asszisztens, ami ma már egy komolyabb autóból sem maradhat ki. Ezen felül megjelenik még a vezeték nélküli Smartlink technológia, illetve most már kérhetünk a visszapillantó tetejére is USB C aljzatot, mely kiváló szolgálatot tehet fedélzeti kamera vagy mobiltelefon töltés esetén.

Ennél is fontosabb, hogy most már felhő alapú adattárolást is tudnak majd a Skodák, azaz autót váltva könnyedén magunkkal vihetjük kedvenc beállításainkat, legyen szó akár üléspozícióról, vagy például a klíma és a hangulatvilágítás specifikációiról.