Toyoták találkozása, avagy így került fejtetőre a Corolla

Egy kereszteződésben akadt össze a Toyota Corolla és a RAV4, amiből a kisebb jött ki most is rosszabbul. Kaszkadőröket megszégyenítő módon került fejtetőre a japán személyautó.

Az ember az akciófilmek autós és látványosan borulós jeleneteit nézve általában csóválja a fejét. Ez biztos, hogy való életben nem így történne meg! Meg hát mitől is repült fel a levegőbe az az autó, amikor alig értek hozzá? Na most az élet demonstrálta Ausztráliában, hogy miként történhet meg ilyen!

Történt ugyanis, hogy egy kereszteződésben egy Toyota RAV4 úgy kanyarodott be, hogy egyből a legbelső sávot akarta elfoglalni. Ezzel nem is lett volna még túlságosan nagy baj, csak hogy ott érkezett nagy sebességgel egy Corolla is, az összeütközést pedig már egyik fél sem tudta kivédeni. Ami ez után történt, azt bármelyik kaszkadőr megsüvegelné.

A Corolla kimondottan szerencsétlenül érte utol a RAV4-est, azaz az első kerék pont a másik fél hátsó kerekéhez ért hozzá. Mivel a kocsik haladtak, a kerekek pedig pörögtek, így az SUV lényegében dobbantó szerepet játszott a dologban, szépen meg is borítva a márkatársát. Bár elsőre igencsak ijesztőnek tűnik tetővel levenni a másik sávban várakozókat, itt most odafigyeltek az őrangyalok: a balesetben senki sem sérült meg súlyosabban.