Pörög az új Bronco értékesítése, már két éves várólistáról beszél a gyártó

Azt tudni lehetett, hogy siker lesz az új Ford Bronco széria, ám az még a gyártót is meglepte, hogy mennyien adtak le előjegyzést eddig a kocsira. Egyes információk szerint már most két éves a várólista.

A Ford nemrég mutatta be a Bronco terepjáró új generációját, mely egy kimondottan egyedi és különleges járgány lett. Mindent tud, amit egy amerikai többcélú terepjárónak tudnia kell, azaz kivételesen jól mozog terepen és akár teljesen szét is szedhető, akár csak a Jeep Wrangler Rubicon.

Ezen tényeknek is, na meg  a 30 ezer dolláros induló árnak és a mindösszesen 100 dolláros előjegyzési költségnek köszönhető, hogy a vásárlók Amerikában gyakorlatilag megrohamozták érte a kereskedést, legalábbis online formában. A Bronco6G fórum tulajdonosa belső információkra hivatkozva egészen pontosan két hét alatt 230 ezer előjegyzésről beszél, ami egészen elképesztő még úgy is, ha mondjuk a mostani előjegyzések felét vissza is mondják később.

Ez lehet az oka annak is, hogy a Ford már pár napja megemlítette, hogy egyes vásárlók legkorábban 2022-ben kapják majd meg az új játékszerüket. Nincs mit tenni, hosszú a sor, ami szerencsére azt is alátámasztja, hogy az elektromos autók és az SUV modellek mellett van még igény a benzinzabáló terepesekre is.