Kedvezményt kínál a Ford Amerikában a hosszú várólista miatt

A Ford ezer dollárnyi kedvezménnyel próbálja azokat vásárlásra ösztönözni, akik megrémültek a beszállítói problémák miatt kialakult hosszú várólistáktól.

Ahogy arról pár napja mi is beszámoltunk, a Ford beszállítói fennakadások miatt Amerikában nem igazán tudja tartani a lépést a megrendelésekkel, aminek köszönhetően végeláthatatlan várólisták kezdenek kialakulni. A leendő Bronco tulajokat már el is kezdték kiértesíteni, hogy jelenleg még hozzávetőleges dátumot sem tudnak mondani a várható kiszállítást illetően.

Tudja a Ford is, hogy ha az ilyen hírek szárnyra kapnak (márpedig ez történt), akkor az nem kevés vásárlót riaszthat el a kasszától még más modellt illető vásárlási szándék esetén is, hiszen értelemszerűen mindenki a lehető leghamarabb szeretne autóhoz jutni, ha már nem kevés pénzt fizet ki érte. Mit lehet tenni? Vásárlásra kell ösztönözni az embereket!

Ezért be is jelentette a cég, hogy aki Amerikában július 6-ig megrendelést ad le Bronco Sport vagy F-150 modellekre, az 1000 dolláros kedvezményben részesül, továbbá az új megrendelések lebonyolítása után a kereskedők is autónként 250 dolláros bónuszt kapnak a gyártótól. Érdekesség még, hogy a kedvezmény az április óta beesett megrendelésekre értendő, azaz aki azóta már fizetett, az visszakapja a szóban forgó összeget.