Mansory átiratot kapott az új Mercedes S osztály

A nem éppen visszafogott átalakításaival híressé vált Mansory tuningműhely most az új Mercedes S osztályt vette kezelésbe. A megszokottnál jóval visszafogottabb az összkép, de még így is feltűnő jelenség lesz az autó az utakon.

Aki ismeri a Mansory munkásságát, az mondhatni mindent látott már, amit tuning szinten el lehet követni egy autóval. A srácok ráadásul kimondottan luxus modellekre mennek rá, esztétikai viszonylatban több-kevesebb sikerrel. Most viszont bemutatták az új S osztály átiratukat is, mely meglepő módon visszafogottra sikerült. Legalábbis Mansory szinten!

Azt a műhely korábbi munkáin is láthattuk, hogy a szakik rajonganak a vad lökhárító megoldásokért, ami meglátszik a mostani projekten is. Hátul ráadásul méretes diffúzor imitációval és versenyautós középső fényforrással bolondítják tovább az összképet.

A hátsó szárny viszont kimondottan visszafogott, ráadásul a légbeömlőkkel is spóroltak most a szakemberek. Azért egy jókora nyílás jutott az első sárvédőre, de a gépháztető szemmel láthatóan érintetlen maradt. Szintén szokatlan, hogy a rikító színek és dizájn helyett most egybefüggő fekete felületet alkottak a Mansory fényezői, ezzel hagyva egy kis komolyságot a tiszteletet parancsoló csillagos számára.

Nem csak külső csinosítást, hanem plusz teljesítményt is kínálnak a tunerek. Az S400d kivitel 65 lóerős erőtöbblettel már 395 lovas, míg az S500 benzines erőforrásában 91 elcsatangolt lovacskát találtak meg, aminek köszönhetően 526 tagú ménessel számolhatunk.