Felemás Ferrarit villantott a Mansory

Ha Mansory, akkor általában az indokolatlanul túlzó tuning világába csöppenünk. Nincs ez most sem másként, azaz egy félig fehér, félig neonzöld Ferrari Roma a legújabb gyöngyszem a kínálatukban.

Amennyiben jártas valaki a luxusautók átalakításával foglalkozó cégek világában, akkor valószínűleg neki nem kell bemutatni a Mansory műhelyt sem. A srácok arról híresek, hogy nem fogják vissza magukat a tuninggal, sokszor erősen túllőve a jó ízlés határán is. Persze, ez általában a vásárlóikat nem akadályozza meg abban, hogy vagyonokat költsenek el az amúgy is drága járgányok „csinosítására”.

Most a mesterek egy Ferrari Roma átalakítást mutattak be, melyet elnézve egészen felemás érzelmek ébrednek fel az emberben. A neonzöld árnyalat ugyanis nem igazán illik bele a Ferrarik világába, a fehér viszont alapjában véve igen. Itt pedig mind a kettő jelen van. A kocsi egyik oldala zöld, a másik pedig fehér, középen pedig mintegy elválasztásként fut végig az olasz zászló színeivel ellátott versenycsík. A színezésen kívül karbon kiegészítőket is kínálnak az autóhoz a Mansory szakijai, melyek az új, morcosabb lökhárítókkal meglepően arányos összképet alkotnak.

Ha megbarátkoztál a külső színvilággal, akkor már csak a belső rikítóan zöld-fehér összeállításával kell megbékélned és helyben is vagyunk. Természetesen mindezt minőségi bőrözéssel és összeszereléssel kínálják a tuning nagymesterei.

A Mansory általában teljesítmény tekintetében nem szokta feltétlenül piszkálni az autókat, most azonban eltekintett ettől, aminek köszönhetően a 3,9 literes V8-as erőforrás már 710 lóerőt képes kipréselni magából, aminek köszönhetően a 100-as sprint is 3,1 másodpercre javult.

Hivatalosan árat nem közölt a gyártó, annyi viszont kiderült, hogy a Tempesta Verde névre keresztelt szörnyetegből csupán egyetlen példányt készítenek el, azaz érték tekintetében ebben a kategóriában a határ a csillagos ég.