Egy AMG Merci azért ennél többet érdemel

Persze, az erős autókat használni kell, de azért ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy a lehető leghamarabb elpusztításra kell törekedni. A srácok nem igazán becsülték meg a ritkaságnak számító német sportkocsit, kétszer is adtak neki egy pofont őrültködés közben.

A múltkori AMG eldobós videó után máris itt egy újabb gyöngyszem, amiben azt láthatjuk, hogy nem éppen olyan kezekbe került egy példány a ritka német sportkocsiból, ahol megbecsülik a képességeit. Félreértés ne essék, az autókat használni kell, nem vitrinbe készültek, ám a céltalan tönkretételt egy négykerekű sem érdemli meg.

A videóban a srácok pedig eléggé elengedték magukat, úgy gyártották a fánkokat a parkolóban, hogy közben többen az ablakban lógtak. Ez már önmagában felelőtlenség, ám a tulaj azzal sem törődött igazán, hogy mi lesz az autójával az önfeledt pörgés és gumiégetés közben. Természetesen a gumi el is durrant és letépte a hátsó lököst.

Ez viszont csak a kisebbik baj, a problémát ugyanis egy gumicserével és némi rögzítéssel elintézték még a „szakik”, ám ez után még nagyobb erőbedobással folytatódott a parádé. Egészen addig, míg csúszás közben a hátsó kerék nem talált meg egy méretes kátyút, amit a tengely és a felni egyszerre sínylett meg. Természetesen ettől még javítható az autó, de na, egyszerűen méltatlan minden körülmény, ami a pár perces szösszenetben látható!