Megöl a Tesla Cybertruck töréstesztről kiadott videó

Bár még mindig egy sosem megvalósuló projektnek tűnik a Tesla Cybertruck, a fejlesztés azért szépen csöndben folyik a háttérben. Mennyire van kész az autó? Annyira, hogy már meg is kezdték a törésteszteket, amiről videó is készült. Egy olyan videó, amiben csak a lényeget nem láthatod.

Tesla Cybertruck. Az igazi végtelen történet. Bejelentések és premier elnapolások gyűjteménye, ami már évek óta foglalkoztatja az egyedi elektromos platósra vágyó rajongókat. Jelen állás szerint a projekt viszont már tényleg a célegyenesben van, legalábbis erre enged következtetni, hogy ismét elkezdtek szállingózni a gyári információk.

Például a napokban kikerült a világhálóra egy videó, melyen a Cybertruck töréstesztjét nézhetjük meg. Legalábbis bizonyos értelemben. A kocsi megjelenik, elkezd száguldani a fal felé, majd vágás. Megint ott van milliméterekre a becsapódástól, aztán vágás. És ez ismétlődik hosszú perceken keresztül, a végtelenségig összekuszálva a néző idegrendszerét. Az autó, mely nem tud összetörni? Természetesen nem erről van szó.

A Tesla videója ugyanis április első napján került ki a netre, tehát egy tervezett heccelésről van szó. Persze, a törésteszt attól még egyértelműen megtörtént, de az eredményeket és a teljes videót majd valószínűleg később tekinthetjük meg.