Továbbra is egy Lamborghini kísérgeti majd a repülőket a bolognai repülőtéren

Nem újkeletű dolog, hogy Lamborghini modellek szaladgálnak a bolognai repülőtéren, ráadásul ez a szokás úgy néz ki, hogy a jövőben is megmarad. Megújították a szerződést a felek, így jövőre már munkába is állhat az újabb Huracan Evo.

Olaszországban, a bolognai repülőtér egyik jellegzetes látványossága már évek óta, hogy a reptéri szervek bizonyos dolgokat Lamborghini modellekkel látnak el. Ilyen feladat például a „Follow Me” autó szerepe, mely segít eligazodni a pilótáknak a földön a gurulóutak rengetegében.

A trend továbbra is folytatódik, ugyanis a Lamborghini és a Bologna Guglielmo Marconi repülőtér megújította az együttműködési szerződését, melynek köszönhetően 2022 januárjától egy minden eddiginél különlegesebb autó szaladgál majd a nagy madarak között. Ez nem más, mint az új Huracan Evo, mely ezúttal matt zöld alapfényezéssel és narancssárga díszítéssel kerül majd leszállításra.

Miért is jó, hogy Lamborghini sportkocsit használnak erre a feladatra? Természetesen a marketing a lényeg! A repülőtér is profitál a kíváncsiskodók tömegéből, illetve az autógyártónak sem rossz reklám a „Follow Me” autó szerep.

A különleges feladatra felkészített Lambo csupán külső kiegészítőket kap, a technikához nem nyúlnak hozzá a gyáriak. Ez azt jelenti, hogy az 5,2 literes V10-es motor 640 lóerős teljesítményt képes továbbra is leadni, aminek köszönhetően az olasz sportkocsi 2,9 másodperc alatt éri el a 100 kilométeres óránkénti sebességet.