Megköszönte mindenkinek az AMG az idei évet, és titokban be is mutatták az új csodafegyverüket

Az AMG egy igazán ötletes videóval zárja le a 2019-es évet. A Mercedes teljesítményorientált részlege ugyanis név szerint köszönte meg mindenkinek a sikeres munkát. Ám nem ez az egyetlen érdekessége a kis kétperces szösszenetnek.

A Mercedes-AMG igazán ötletesen köszönte meg a 2019-ben elvégzett sikeres munkát az alkalmazottaknak: név szerint szólították meg a csapatban dolgozó nem kevés embert. Bizony, gyakorlatilag két percen keresztül csak pörögnek a nevek, így mindenki, akinek idén köze volt az AMG-hez, megtalálhatja benne magát.

A videónak azonban nem ez az egyetlen érdekessége. A záró snitten ugyanis nem mást láthatunk, mint a németek új csodafegyverét, a hivatalosan még be sem jelentett, tisztán elektromosan is működőképes hibrid GT 73-at. A tervek szerint az újdonság jövő nyáron már a premierjét ünnepelheti, a technikai részletek azonban egyelőre nem ismertek. Viszont, ha a 2017-es GT koncepcióból indulunk ki, akkor jó eséllyel az ikerturbós 4 literes V8-as egységet párosítják össze egy bitang erős elektromotorral az AMG szakijai, ezzel valamivel több mint 700 lóerős összteljesítményt préselve ki a rendszerből.