Így lesz Lancia Stratos a Porsche 911-ből

Egy lelkes LEGO rajongó fedezte fel, hogy a Technic Porsche 911 GT3 szettből pont ki lehet rakni egy látványos Lancia Stratos modellt. Most pénzért árulja az összeszerelési útmutatót.

A LEGO nagy dobása volt, hogy felvette a Technic palettára a Porsche 911 GT3 RS-t. A vásárlók a brutális ára ellenére is imádták, pillanatok alatt sikerült eladni a tervezett mennyiséget belőle. Pedig akkor még senki sem tudhatta, hogy egy igazi 2 az 1-ben csomagról van szó!

Nemrégiben ugyanis egy lelkes Lego rajongó fedezte fel, hogy a készletből nem csak a német sportkocsi, hanem bizony egy olasz klasszikus, a Lancia Stratos is gond nélkül összerakható. Egyetlen hiányzó alkatrészt kell csupán beszerezni, de azt is csak akkor, ha ragaszkodunk a váltó hátrafelé fokozatához.

A több mint 2700 darabos Porsche szettből ráadásul csak 2197 darabot kell felhasználni, a komplett építés pedig 598 lépésből áll. Hogy pontosan milyen lépésekből, az kiderül, ha valaki megvásárolja a trükk felfedezőjétől a kézikönyvecskét, amit saját maga rakott össze és illusztrált. A 193 oldalas könyv jelenleg 17 dolláros jelképes összegért kapható meg.