Hopp, valaki csak kiszivárogtatta az új ötös BMW-fotóit

Az autóiparban egyre gyakoribbak a hivatalos leleplezés előtti kiszivárogtatások. Stratégia vagy véletlen? Véletlenek nincsenek…

Valószínűleg nem lenne nehéz megtalálni a „tettest”, de amióta tudjuk, hogy az autógyárak előszeretettel „szivárogtatnak” ki tök véletlenül tűéles és/vagy jól beállított képeket a különféle közösségimédia-oldalakra, így nem ért meglepetésként a hír, hogy a Cochespias Instagram-oldal lehozta az aktuális ötös-sorozat (G30) ráncfelvarrott változatának stúdiófotóit.

2021-bmw-5-series-leak-new-1

A képeken látható M-Sportpaket-el szerelt 530e Plug-in Hybrid kivitelen jól látszanak az apró változtatások, melyek pont arra elegendőek, hogy az kifutó kivitel tulajdonosait egye az irigység az új láttán. A fényszórók új, markánsabb megjelenést és a régitől eltérő fény-keretet kaptak, a hetes illetve nyolcas osztály megoldásait követve. A vesék markánsabbak és szélesebbek. Hátul leginkább az átalakított, laposabb és szűkebb hátsó lámpatestek feltűnőek, a hátsó köténylemez és a diffúzor-imitáció is más, ahogy maguk a kipufogóvégek és a kivágásuk is.

2021-bmw-5-series-leak-new-2

A technikai részletek még nem ismertek, de több, mint valószínű, hogy eltűnik a háromturbós 550d motor, helyét pedig átveszi 545e típusjellel a soros, hathengeres benzinmotorral kombinált elektromos hibrid, 394 lóerős összteljesítménnyel.