Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

2021-VW-ID.4-GTX-5

Máris tesztelik a következő elektromos Volkswagent

2020. április 30. | Hírek Volkswagen | Címkék: , , , ,

A Volkswagen hivatalosan még az első elektromos ID modell bevezetése előtt áll, de szépen lassan körvonalazódik az egész modellcsalád. Az ID,4-ről már hallottunk, de most felbukkant egy elektromos kupé-SUV is az utcán, természetesen álcázva.

A Volkswagen az ID.3 elektromos modell piaci bevezetését nyárra tervezi, viszont az elektromos modellcsalád fejlesztése gőzerővel zajlik a háttérben. Egyre több kémfotó jelenik meg álcázott elektromos Volkswagenekről, ami azt jelzi előre, hogy az ID.3 után egy igen erőteljes elektromos invázió várható.

Az ID.4 elektromos SUV-ról már korábban érkeztek hírek, ám most felbukkant egy másik hangtalan Volkswagen is az utakon, melyet egy szemfüles fotósnak sikerült is lencsevégre kapnia. Ez egy kupé-SUV, mely jó eséllyel ID.5 néven kerül majd a szalonokba. A pletykák szerint ráadásul ebből az elektromosból lesz nagyobb teljesítményű, gyárilag tuningolt kivitel is GTX néven, sőt az agresszív elemekből arra is lehet következtetni, hogy most ezt a kivitelt sikerült lefotóznia valakinek.

(forrás: Carscoops)

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.