Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

Cikkek

Huracán: öt év, 305 000 kilométer, eladó

Huracán: öt év, 305 000 kilométer, eladó

Sokan egy garázsba zárva féltve őrzik az egzotikus szupersportkocsijukat, pedig ezek a járművek is használati tárgyakként látták meg a napvilágot. Ezért is megy ritkaság számba, ha feltűnik egy rövid időn belül nagyon sokat futott Lamborghini a neten.

Tovább

Jön a Maserati MC20!

2020. május 22. | Cikkek Maserati | Címkék: , , ,

Jön a Maserati MC20!

Bár az olasz sportautómárka májusra harangozta be az új MC20 szupersportautó bemutatóját, ezt az eseményt a Covid-19-járvány miatt el kellett halasztaniuk Szeptemberre. De hogy addig is megmaradjon a köztudatban a tény, hogy valami nagyra készülnek – és hogy emléket állítsanak a pár hete elhunyt Sir Stirling Mossnak – így egy speciális festésű prototípust mutattak be a közönségnek.

Tovább

Ifjú Fordok: akiknek meg kéne menteniük a céget

2020. május 15. | Cikkek Ford | Címkék: , , , ,

Ifjú Fordok: akiknek meg kéne menteniük a céget

Kemény időket tudhat maga mögött az amerikai gyáróriás, így nem csoda, hogy a befektetők és a részvényesek is a fiatal Ford-generációtól várják a megoldást, kemény nyomás alá helyezve a cég felsővezetésében frissen feltűnt – ám annak berkeiben már évek óta otthonosan mozgó – 39 éves Henry Ford III-at (az alapító ükonokáját) illetve a 32 éves Alexandra Ford Englisht, Bill Ford lányát.

Tovább

Luc Donckerwolke, a belga zseni

2020. május 08. | Cikkek | Címkék: , , ,

Luc Donckerwolke, a belga zseni

Alig egy hete írtuk meg, hogy személyes okokra hivatkozva azonnali hatállyal felmondott az ember, aki megreformálta a koreai autóipart, aki európai színvonalra emelte a Hyundai és a Kia formaterveit és szó szerint berobbantotta a Genesis prémium-brandet az amerikai piacon egyenesen a német trió (Audi, BMW, Mercedes) mellé. Most egy kicsit pontosabban is megvizsgáljuk a Donckerwolke életművet.

Tovább

VW: Hosszú évekig velünk lesz még a belsőégésű motor

VW: Hosszú évekig velünk lesz még a belsőégésű motor

A Volkswagen konszern vezetői nem tagadják, hogy erős elektromos-offenzívába kezdenek az új ID.3, ID.4 és ID. Space Vizzion autóikkal, viszont derűlátók az alternatív megoldásokkal kapcsolatban is, melyekkel még évekig kitolhatják a belsőégésű motorok életciklusát

Tovább
2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.