Felfrissül a Bentley Bentayga

Négy éve van a piacon a Bentely luxus SUV modellje, így kijár neki mindenképpen egy kis vérfrissítés. Most ezt nézhetjük meg egy hangulatcsináló videónak és néhány kiszivárgott kisfelbontású képnek köszönhetően.

A Bentley luxus SUV-ja 2016-ban mutatkozott be és igencsak sokat köszönhet neki a gyártó. Sokan kételkedtek ugyanis a sikerében a bemutatásakor, de azóta csaknem 20 ezer példány talált gazdára, ami megsokszorozta a gyártó eladásait. Érthető, hogy nem szeretnék, hogy ha „leülepedne” ez a sikerhullám, így titokban már egy ideje elkezdtek dolgozni a modellfrissítésen is.

Most pedig ehhez érkezett egy kis gyári kedvcsináló videó, amin persze túl sokat egyelőre nem lehet megtudni, ezért is nagy szerencse, hogy pár napja, ugyan gyenge minőségben, de azért kiszivárgott két gyári kép a ráncfelvarrásról.

Ezen már többet lehet látni, például hogy a fényszórók oválisabb alakot kaptak, a hűtőrács és a lökhárító pedig teljesen megváltozott. Belül a nagyobb kijelző lehet feltűnő, illetve a középkonzol szellőzője is alapvetően más rajzolatot kapott.

Technikai információk egyelőre nem érkeztek, de várhatóan a motorpalettába nem nyúlnak bele drasztikusan a gyáriak, azaz marad továbbra is a W12-es, a V8-as és a V6-os hibrid egységek uralma.