Gyorsan jött, könnyen el is ment, avagy ilyen gyorsan talán még senki sem használt el egy autót

Egy új autó átvétele mindig ünnepélyes pillanat, így nem ritka, ha valaki videóra veszi. Az viszont már nem mindennapi, ha az új szerzeménnyel még a szalon területét sem sikerül elhagyni totálkár nélkül. Pedig most pont ez történt meg Indiában.

Egy új autó érkezése mindig nagy öröm, főleg a férfiak számára. Ez egy kicsit olyan, mint amikor baba születik a családba. Mindenki örül, mindenki felfokozott hangulatban megy átvenni és természetesen a kamerák is hamar előkerülnek. És pontosan ennek köszönhetően sikerült egy Indiában átadott Kia Carnival pár másodperces pályafutását rögzíteni.

Egy férfi boldogan ment átvenni új négykerekűjét egy helyi szalonba, majd meg is kérte a barátait, hogy videózzák is a nagy pillanatot. Gyakorlatilag még az eladó a kocsi funkcióit magyarázta szerencsétlennek, amikor valahogyan sikerült előremenetbe kapcsolni a váltót és egy határozott gázadással telibe verni a szemközti falat. A Kia eleje alaposan összetört, a légzsákok is nyíltak, így emberünk jó eséllyel búcsúzni kényszerül a mindösszesen pár másodperc erejéig birtokolt autójától. Kár érte, otthon nehéz lesz elmagyarázni, hogy miért tért haza busszal az új járgány helyett…