Ezt az ütközést magyarázd meg a biztosítódnak

Amerikában egy a pályán túlfutó repülőgép kitört a reptérről, majd nekiütközött egy szabályosan haladó Hyundai személygépkocsi. Szerencsére komolyabban nem sérült meg senki, az anyagi kár viszont elég jelentős.

Balesetek történnek, sokuk ráadásul olyan, amit gyakorlatilag lehetetlen kivédeni. Ez abból ered, hogy olyan körülmények alakulhatnak ki pillanatok alatt a közlekedésben, amire egyszerűen nem lehet számítani. Ilyen az is, hogy hirtelen nem adja meg neked az elsőbbséget egy repülőgép.

Árnyaltan ugyan, de pontosan ez történt meg nemrég egy amerikai repülőtér közelében. Egy kisgép pilótája ugyanis kényszerleszállást kísérelt meg, de a repülőgépet már nem tudta megállítani a futópályán. A kerítésen áttörve a vergődő légi alkalmatosság ezután kicsúszott a szomszédos főútra, ahol egy szabályosan közlekedő Hyundai nemes egyszerűséggel belecsapódott.

Bár a felvételeken elég rosszul néz ki a sztori, szerencsére az érintett három személy közül csak egy, a személyautó sofőrje került kórházba, de ő is csak könnyebb sérülésekkel. A repülőgép viszont annyira összetört, hogy valószínűleg repülni már nem fog, illetve az autóban keletkezett anyagi kár is igencsak jelentős. Ez egy érdekes biztosítós kör lesz.