Részegen tarolta le a benzinkutat

Amerikában egy anyuka erősen ittas állapotban tarolt le egy benzinkutat úgy, hogy közben a gyermekei a hátsó ülésen ültek. 

A világ egyik legfelelőtlenebb dolga az ittasan vezetés, gyakorlatilag nincs bocsánat, ami ki tudná egyenlíteni a viszonyokat. Miért? Mert életekkel játszik, aki részegen próbál meg vezetni. Nem csak a sajátjával, hanem másokéval is. Ezért eleve nem nevezhető normálisnak, aki akár csak egy kis utat is bevállal tivornyázás után, de most kiderült, hogy lehet tetézni gazdagon az idiotizmus szintjét. Például azzal, ha valaki ezt úgy teszi meg, hogy közben a gyermekei a hátsó ülésen ülnek.

Márpedig pontosan ez történt meg nemrég Amerikában is, ahol egy ittas hölgyemény fékezés nélkül tarolt le egy benzinkutat. Szerencsére nem gázolt el senkit és az autó passzív biztonsági rendszerei is jól vizsgáltak, illetve a katasztrófát az is segített elkerülni, hogy a kidöntött kút biztonsági szelepe azonnal meggátolta, hogy nagyobb mennyiségű üzemanyag lobbanjon lángra.

Hiába nem sérült meg komolyabban senki, az eset előtt mégis megdöbbenve áll az ember. Tényleg? A gyermekeidet is halálba vinnéd, mert hülye vagy? Hátra vinni, leköhögni!