Új elnevezést védetett le a Lamborghini. Ez lesz a Huracán utódja?

Temerario. Ez a legújabb levédetett Lamborghini elnevezés, melyhez egyelőre hivatalosan nem társítottak modellt a gyáriak. A legvalószínűbb viszont, hogy a Huracánt váltó sportkocsin látható majd a felirat, ami magyarra fordítva annyit jelent, hogy vakmerő.

Ha egy új modell érkezik egy gyártó palettájára, mely teljesen új néven fut majd a jövőben, akkor a leleplezést megelőzi az elnevezés levédetése. Ezt most meg is lépte a Lamborghini a legújabb kiszivárogtatások szerint.

Az olaszok birtokolják ugyanis mostantól a Temerario elnevezést, de azt egyelőre hivatalosan nem jelentette be a Lamborghini, hogy mely modell hátulján láthatjuk majd a stílusosan bika szarvakkal díszített feliratot.

Egybevág viszont azzal a ténnyel a dolog, hogy már megérkeztek az első kémfotók a Huracán utódmodelljéről, mely már nem a legendás szívó V10-es motort tartalmazza majd, hanem egy házon belül fejlesztett duplaturbós V8-ast hibrid rendszerrel kiegészítve.

Érdekesség még, hogy a Lamborghini eddig neves bikákról nevezte el az autóit, ám a Temerario nem ad ki találatot ezen a téren az internetes keresésekre. A jelentése viszont sokféle lehet, de többnyire a vakmerő és a félelmet nem ismerő viszonylatban használják azt.