Sejtelmes képen mutatta meg magát az új Mitsubishi Outlander

Pontos információkat egyelőre nem árultak el róla a gyáriak, de egy kedvcsináló sejtelmes képet már kaptunk a Mitsubishi Outlander következő generációjáról. Karakteres megjelenése lesz a japánok legkeresettebb SUV-jának.

A Mitsubishi az Outlander szériát a hibrid hajtáslánc bevezetésével vitte tulajdonképpen sikerre, hiszen jelenleg ez Európa legkeresettebb konnektoros hibrid modellje, melyből csak az idei évben több mint 22 ezer darabot sikerült eladni. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy ugyan 2018-ban erős ráncfelvarráson esett át az autó, a jelenlegi generáció már 2012 óta van jelen a piacon. Ez jóval hosszabb modellciklus, mint amit manapság megszokhattunk, így érthető, hogy elkezdődött a következő generáció kiszivárogtatása.

Eddig egyelten képek közölt az új Outlanderrel kapcsolatban a japán gyártó, ráadásul elég sejtelmes formában. Igazság szerint csak a sziluettjét és az orr kiképzését vehetjük még csak szemügyre, de már ez is sokat elárul a kocsi megjelenéséről.

Igazi karakteres és szögletes vonalakkal operáló Outlander generációra számíthatunk jellegzetes króm orrdísszel és magasra tolt LED-es fényszórókkal. Szembeötlő még a C-oszlopnál „lebegő” tetővonal, illetve a hosszanti irányban elnyújtott, már-már sportos hátsó lámpa.

Technikai részleteket még nem árult el a gyártó, de jó eséllyel folytatják vele a jól bevált konnektoros hibrid vonalat. Az kérdés még, hogy Európában egyáltalán kapható lesz-e az újdonság, ugyanis a gyártó jelenleg éppen a kivonulást tervezgeti a kontinensről.