Nem mindennapi parfümöt dob piacra a Nismo

A Nismo legújabb dobása egy limitált szériás parfüm, mely igencsak különleges összeállítással szólítja meg az autózás szerelmeseit. A cseresznyevirág illata és a gumifüst szagának keveredése alakítja ki a Smell My Dust semmihez sem fogható hangulatát.

A Nissan sportautó részlege a Nismo egy új terméket dob a piacra. Külső kiegészítő? Teljesítménynövelő megoldás? Szó sincs ilyenről, az újdonság ugyanis nem más, mint egy különleges parfüm. A Smell My Dust, azaz „szagold a poromat” illatkombinációt nem más, mint a gyártó Formula E csapata ajánlja azoknak, akik valami másra vágynak.

Na de, pontosan mitől különleges a parfüm? A cseresznyevirág illata még nem is lenne olyan nagy szám, csak hogy a megalkotásért felelős kínai parfümőr vitt egy kis csavart a dologba. A gumifüst szagával bolondította meg a megszokott illatot, ezzel becsempészve az autóversenyzés világát is a dologba. A mester ráadásul igazi Formula E gumimaradványokat használt fel, hogy kellően autentikus legyen az összhatás.

Természetesen egy kis példányszámú promóciós anyagról van szó a hétvégi Shanghai E-Prix alkalmából, a Nissan nem lesz állandó szereplője a kozmetikumok világának. Azt viszont remélik, hogy az ilyen dobások összekapcsolják a Formula E csapatot a rajongók újabb generációjával, akiket könnyebb megszólítani az ilyen érzékekre ható termékekkel, mint puritán gépészettel és adatokkal.