Egyedi szériával ünnepli a monzai győzelmet a McLaren

Két héttel ezelőtt a McLaren hatalmas F1 győzelmet tudott aratni Monzában, aminek örömére most egy erősen limitált szériát dobtak piacra a gyáriak a 720S-ből.

Igencsak gyorsan ihlette meg a McLaren márkát a két héttel ezelőtti első és második hely Monzában a Formula-1 olasz nagydíjon. Szinte még haza sem értek a trófeák, máris összedobtak egy ünnepi limitált csomagot a 720S modell szerelmeseinek.

A középmotoros szupersportkocsi különleges változatát Daniel Ricciardo Edition 720S-nek nevezték el, és az ausztrál pilóta nagy momentumának állít emléket, aki győzelmet aratott csapattársa, Lando Norris előtt. Természetesen közel sem tömegtermékről van szó, összesen három darabot készítenek el a különlegességből és azok is csak az ausztrál piacon lesznek elérhetők.

Mindegyik példány ugyanolyan Papaya Spark narancssárga és Burton kék fényezéssel kerül átadásra, mint a McLaren jelenlegi MCL35M Forma-1-es autója.

A narancssárga árnyalat a belső térben is megtalálható, akárcsak Ricciardo rajtszáma és aláírása. A limitált széria ára nem publikus.