Megvan az új Skoda SUV neve, amit csak Indiában fog első körben forgalmazni a gyártó

Nemsokára egy újabb SUV modell érkezik a Skoda palettájába, melynek egyelőre a sejtelmes sziluettjét és az elnevezését ismerhetjük meg. Igen, ez is K-val kezdődik és Q-ra végződik!

Tovább bővíti az SUV palettáját a Skoda, azaz nemsokára érkezik egy Volkswagen T-Roc méretosztályába sorolható modell is a csehek palettájára. A technikai részletekről egyelőre hallgatnak a gyáriak, de az autó már kezd körvonalazódni, sőt, az elnevezés sem titok többé.

A márka mostanság nagyon rákapott a K-val kezdődő és Q-ra végződő nevekre, elég csak a Kodiaq-ra, Karoq-ra vagy a Kamiq-ra gondolni. Ezt a „hagyományt” ezzel az újdonsággal sem törik majd meg, azaz köszöntsük szépen a Kushaq-ot a színpadon!

Na jó, azért egyelőre ne állj neki kiejtést gyakorolni, a Vision In tanulmány széria változata ugyanis az elsődleges információk szerint csak az indiai piacon lesz elérhető, mintegy belépő szintet képezve a Skoda SUV modellek világába.

A motorizáltságról egyelőre nem árultak el semmit a gyáriak, így csak a tanulmány adataira hagyatkozhatunk. Abban pedig egy 1,5 literes 150 lovas benzines erőforrás dolgozott 250 Nm nyomaték és elsőkerék meghajtás mellett.