McLaren kereskedésben tartolt a balesetező BMW

Nem mindennapi baleset alakult ki a napokban Amerikában, amikor egy ütközés után elszabadult BMW egyenesen a helyi McLaren kereskedésnek hajtott. Két ritka egzotikus is megtört az esetben, az egyik ebből totálkáros lett.

Persze, nincs olyan baleset, ami szerencsésnek nevezhető, viszont vannak az átlagnál szerencsétlenebbek. Egyértelműen ide sorolható az alig pár napja Amerikában történt eset, mely ugyan személyi sérüléssel nem járt, viszont anyagi kárral annál inkább.

Történt ugyanis, hogy egy úton haladó BMW X5-nek úgy ment neki egy szabálytalan autós oldalról, hogy azt pont egy McLaren kereskedés felé lökte el. A bajor SUV pedig meg sem állt az egzotikus autóknak helyet adó épületig, ahol totálkárosra tört egy kint parkoló ritka McLaren 720S-t majd egy másikban is kárt okozott a szalonon belül.

Paul D, a BMW sofőrje így kommentálta az eseményeket: „Hála az égnek, hogy nem én voltam a hibás, különben most pár pillanat alatt több generációnyi időre anyagilag tönkre vágtam volna magam”. Persze, a biztosítás fedezte volna ebben az esetben is a károkat, viszont a biztosítási díjban jelentkező kompenzáció is egy messziről látható összeg lett volna.