Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

2021-Ford-Ranger-Thunder-2

Limitált Ranger széria érkezik Európába

2020. május 18. | Ford Hírek | Címkék: , , , , , ,

A Ford mintegy 4500 darabos szériában értékesíti majd a Ranger Thunder kivitelt, mely ugyan a Wildtrak verzióra épül de a Raptor motorját kapja meg.

A Ford egy limitált szériával kedveskedik a Ranger rajongóknak, mely a hagyományokhoz híven Ranger Thunder néven kerül majd a szalonokba. Hagyomány, hiszen ez már a harmadik Thunder széria lesz, ugyanis újabban Ranger generációnként kiadnak egyet a gyáriak.

A mostani felvonás jellegzetessége a szürke fényezésen és a vörös díszítő elemeken kívül az, hogy bár a Wildtrak kivitel felszereltségével és alapjaival büszkélkedhet, a motort a Raptor-ból emelik át.

Ez annyit tesz, hogy a 4500 darabos széria mindegyikében a kétliteres duplaturbós dízel egység dolgozik majd 213 lóerős teljesítménnyel és 500 Nm nyomatékkal.

Mondhatni, hogy a limitált széria a legjobbkor érkezik Európába, hiszen a tavalyi év kimondottan erős volt a Ranger számára. Csak a kontinensen 52 ezer darabot értékesítettek belőle ráadásul a csúcsnak számító Raptor fogadtatása is igencsak kedvezően alakult.

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.