Újabb kedvcsináló képeken a következő Volkswagen Amarok

A Volkswagen pickupja a Ford Ranger testvérmodellje lesz, de a megjelenése teljesen különbözni fog attól. Belülről is, legalábbis erre engednek következtetni az új kedvcsináló vázlatok.

A Volkswagen Amarok nemsokára megkapja a legújabb generációját, melyről egyre több információ lát napvilágot. Azt már régóta lehet tudni, hogy a Volkswagen-Ford együttműködésnek köszönhetően lényegében egy átrajzolt újgenerációs Ranger modellről lesz szó, mostanság viszont egyre inkább körvonalazódik az újdonság megjelenése.

Megérkeztek ugyanis a legújabb gyári vázlatok, melyeken már a belső térbe is betekintést nyerhetünk. Itt robosztus műszerfal dizájnnal és természetesen digitális műszerezettséggel találkozhatunk, terepjáró lévén ráadásul az A-oszlopra szerelt kapaszkodó sem maradhat ki. A külső dizájn esetében a hűtőrácsokkal összeolvadó LED-es fényszórók lehetnek izgalmasak, illetve a hangsúlyos kerékjárati domborulatok adnak még vadabb összképet az autónak.

Új információ még, hogy az új Amarok már nem Németországban készül majd, hanem Afrikában, a gyártó legújabb silvertoni üzemében, illetve az argentin Pacheco gyáregység is beszáll majd a tengerentúli igények kielégítésébe. A premier jövő év elején várható, az értékesítés pedig 2022 legvégén kezdődhet meg a jelenlegi állás szerint.