Leplezetlenül is bemutatkozott az új Hyundai Santa Fe

Pár napja még csak az orrát mutatták meg a gyáriak, ám most már teljes életnagyságában itt van az új Hyundai Santa Fe. Ráncfelvarrásnak lengették be, de végül majdnem mindent újraterveztek rajta.

A Hyundai pár napja kezdte el kiadni az első kedvcsináló videókat a Santa Fe ráncfelvarrásról, ami a mostani leleplezés után végül mondhatni generációváltás lett. Minden új, nem csak a kinézet.

Arról már volt szó korábban is, hogy az autó orr kiképzése olyan bátor, hogy már ezzel kilóg a Hyundai a közlekedés szürkeségéből. A teljes képet látva pedig még inkább erősödött ez az érzet, hiszen a karosszéria csaknem minden pontja új rajzolatot és bátor kiemelést kapott.

Belül is új környezet fogadja a sofőrt és az utasokat, hiszen az egész ergonómia újra lett gondolva. Az automata váltó karja eltűnt, helyette gombos megoldással találkozhatunk. Viszont megjelent egy új tekerő kapcsoló, az üzemmód kiválasztója, mely most már homokos és havas környezethez is kínál megfelelő hajtási programot.

A technikai részletek továbbra is titok tárgyát képezik, de az már biztos, hogy nagy hangsúlyt fektettek a gyáriak a hibrid paletta kiépítéséra is. Ezért is kellettek az új alapok, a platform váltás pedig nem igazán illik bele a ráncfelvarrás jelentésébe. Ez tehát tényleg az új Santa Fe, melynek technikai tudásával nemsokára a bemutató után jelentkezünk.