Látványosabb külsővel és mild hibrid hajtással frissült fel a Suzuki Ignis

A Suzuki elvégezte a modellciklus közepén szokásos frissítést a kis Ignis esetében is. A megjelenése frissebb lett, míg a motorpalettát mild hibrid hajtással egészítették ki.

A Suzuki Ignis városi kisautó a modellciklusa feléhez érkezett, így érthető, hogy hozzányúltak egy picit a gyáriak. A ráncfelvarrás ráadásul könnyen tetten érhető, köszönhetően a minden eddiginél látványosabb külső megjelenésnek.

Sokat dob az összképen az átrajzolt, méretes ezüst színű betétekkel kiemelt első lökhárító, de a hűtőrács mintázata is bátrabb, mint eddig.  A belső térben a műszeregység dizájnját változtatták meg, de új színekkel is találkozhat a kreatív kedvű vásárló a kis Suzuki konfigurálásakor a szalonban.

Ami tényleg komoly előrelépés, az a motortérben keresendő. Megjelent ugyanis az 1,2 literes Dualjet mild hibrid hajtáslánc is az Ignis palettáján, mely ráadásul nem a többi modellnél használt 4 Ah-s akkumulátort kapta meg, hanem egy erősebb, 10 Ah teljesítményű megoldást építettek bele. Ennek köszönhetően minden eddiginél takarékosabb a kis kocka városi járgány, egészen pontosan most már 4,5 liternyi üzemanyaggal is beéri az autó 100 kilométerenként.