Kipufogón akartak húst sütni, a kocsit sütötték meg helyette

Egy kínai társaság jó ötletnek látta, ha a Lamborghini motorjának túráztatásával készítenek el egy kis harapnivalót. Drága lett a végére a kaja.

Előfordul, hogy az embernek bevillan néha egy-egy „fogd meg a söröm” gondolata és elkezdi megvalósítani azt, amit igazán nem kéne. Ha ehhez pénz is társul, akkor általában még hatásosabb lesz a végeredmény. Pont, mint ennek a szerencsétlen Lamborghininek az esete Kínában!

Egy szemmel láthatóan tehetős baráti társaság verődött össze egy parkolóban, hogy ,megcsodáljáj egymás különleges autóit. Ezzel természetesen a világon semmi probléma nem volt, egészen addig, amíg meg nem éheztek. Hús van, tűz viszont nincs, nyersen pedig csak nem eszi meg az ember.

Mit lehet tenni? „Te, a Lambo szépen köpködi a lángokat nem?” hangozhatott el a felvetés, majd meg is kezdődött a motor túráztatása. Az olasz sportkocsi egy darabig bírta is a kiképzést, aztán a sorsa megpecsételődött. A srácoknak lehet meg kellett volna néznie pár másik Lamborghini motortúráztatás videót is, akkor tudták volna mire számítsanak, ha álló helyzetben hevítik fel a méretes erőforrást…