Idő előtt bukott le az új Volkswagen Golf R

Leplezetlenül, a fotósoknak kiszolgáltatottan hagytak egy Volkswagen Golf R példányt a gyárban. Persze, hogy már a világhálón kering az újdonság, jóval a gyári leleplezés előtt.

A Volkswagen már korábban beszélt arról, hogy igencsak komoly lesz a Golf R következő generációja, a hot-hatch leleplezése azonban még erősen várat magára. Legalábbis hivatalos formában, ugyanis most valaki szépen körbefényképezte a gyárban a készülő sportos járgányokat.

Természetesen agresszív és hangsúlyos lökhárítók különböztetik majd meg az alap Golfoktól az R kivitelt, az igazi különlegesség azonban a lemezek alatt lesz megtalálható. A gyártó hivatalosan ugyan még nem erősítette meg a technikai specifikációkat sem, de az már korábban kiszivárgott hogy egy 2 literes négyhengeres turbós egység felel majd a kellő dinamizmusért 333 lóerős teljesítménnyel összkerékmeghajtással megbolondítva.

A belső képen kivehető az új digitális műszerfal illetve a karbon díszítő elemek megléte is, illetve már az is kiderült, hogy teljesen egyedi felni dizájnt kapnak majd a kínálat csúcsán trónoló R kivitelek.