Huracán: öt év, 305 000 kilométer, eladó

Sokan egy garázsba zárva féltve őrzik az egzotikus szupersportkocsijukat, pedig ezek a járművek is használati tárgyakként látták meg a napvilágot. Ezért is megy ritkaság számba, ha feltűnik egy rövid időn belül nagyon sokat futott Lamborghini a neten.

Az évi 61 ezer kilométeres futásteljesítmény már egy hivatásos sofőr autójának is becsületére válna, de ha ezt történetesen egy 610 lóerős, V10-es Lamborghini érte el, az mindenképpen mutatja azt, hogy mennyire tartós darab, ha megkapja a kellő törődést.

Lamborghini-Huracan-Used-1

Márpedig ez a 2015-ös Huracán nem egy tulaj féltett hétvégi kincse. Ezt az autót száz és száz ember nyúzta, hiszen a Las Vegas-i székhelyű Royalty Exotic Cars tulajdona és mint olyan: kölcsönzős autó. A cég nagy előnye sok másikkal szemben, hogy a bérelt autóikra nem vonatkozik kilométer korlátozás. Ez is magyarázza a Lambo magas futásteljesítményét.

Lamborghini-Huracan-Used-6

A hirdetés szerint az olasz sportkocsi minden szervízt megkapott, jó egészségnek örvend és csak kozmetikai hibákat találni rajta. Az árát viszont – pláne a múltjához és a futott km-hez képest – meglehetősen magasra – 130 000 dollárra – lőtték be.

Lamborghini-Huracan-Used-18

Odakint lehet lesz olyan, aki késztetést érez a világ legtöbbet futott Lamborghini Huracán-jáért ennyit fizetni, de jó, ha tudja, hogy alig valamivel drágábban harmadekkora futásteljesítményű Huracánok is akadnak a piacon.