Felfrissült az Alfa Romeo Giulia és a Stelvio QV

Az alap Giulia és Stelvio után a paletta csúcsán trónoló QV kivitelek is megkapták a kötelező frissítésüket. Új szín, továbbfejlesztett multimédia és látványos hátsó lámpa jelzi a beavatkozást.

Az Alfa Romeo még év elején mutatta be a Giulia és a Stelvio ráncfelvarrását, melynek keretein belül a szakik modernebbé varázsolták a konkurensekhez mérten már-már elmaradott technikát. Most a csúcs QV változatokon volt a sor, a változások pedig ebben az esetben még látványosabbra sikerültek.

Elég csak az új QV specifikus zöld fényezést szemügyre venni és annyira belefeledkezünk a látványba, szinte már észre se vesszük a hátsó lámpákat, melyek teljesen új LED-es rajzolatot kaptak.

A belső térben apróságokon változtattak csak, egyedül az infotainment rendszer esetén történt érdemi előrelépés. Ez nem csak új szoftverrel büszkélkedhet, hanem most már végre érintőképernyővel is vezérelhetjük, ahogyan azt a legtöbb modern autónál megszokhattuk.

A motorhoz nem nyúltak a gyáriak, továbbra is a 2,9 literes ikerturbós egység szolgáltatja a boldogság faktort 510 lóerő és 600 Nm nyomaték mellett.