Feflrissül a Seat Ateca, de egyelőre csak az autó hátulját mutatták meg a gyáriak

Modernebb technikát és nagyobb kényelmet ígér a Seat Ateca modellfrissítés. Egyelőre viszont csak annyi biztos, hogy LED-es futófényt kapnak az indexek.

A Seat legkelendőbb modellje az Ateca, mely még ebben a hónapban megkapja a kötelező modellciklus közepi frissítését. Ennek fényében meg is érkezett az első kedvcsináló videó, melyen az autó hátsó traktusát figyelhetjük meg.

Az azonban szembetűnő lehet, hogy az összkép szinte változatlan marad, viszont most már LED-esek a hátsó irányjelző fények is. Ha ez nem lenne elég, akkor külön kiemelendő, hogy a manapság divatos „futófényes” megoldást használják a gyáriak. Stilisztikai változás, ám alapvetően határozza meg a hátsó dizájnt az új „Ateca” felirat is, mely nem csak új betűtípust kapott, hanem nagyobb is lett és hangsúlyosabb helyre került.

Technikai részleteket egyelőre nem árultak el a gyáriak, csupán ígéreteket kaptunk, miszerint felhasználóbarát és kényelmesebb lesz a belső tér, a motorpaletta pedig modernebb egységekből épül fel.

A hivatalos leleplezés június 15-én, azaz jövő hét hétfőn esedékes, az után már több változásról tudunk majd beszámolni.