Hétüléses családi autót jelentett be a Dacia

Jogger néven egy új, hétszemélyes családi modellt jelentett be a Dacia. Egyelőre egy kedvcsináló videóval lettünk gazdagabbak, de pár részletet így is megmutattak a gyáriak.

Tovább bővíti a termékpalettáját a mostanság egyre komolyabb értékesítési adatokat felmutató Dacia. Az új Sandero és Logan után nemsokára érkezik ugyanis egy másik kimondottan sikervárományos modell, mely egy hétszemélyes családi autó lesz.

A gyáriak egyelőre egy kedvcsináló videót mutattak csak be, de abban már kiderül, hogy Jogger néven kerül majd a szalonokba az újdonság, mely magán hordozza majd a Bigster tanulmány szögletes dizájnelemeit. Persze, sok a változtatás is ahhoz képest, például a hátsó lámpákat egy a D-oszlopra felfutó megoldásra cserélték, de a hangsúlyos kerékjárati ívet és a határozott vonalakkal rajzolt dizájnelemeket a Jogger is magáénak mondhatja majd.

A hivatalos premier még ezen a héten pénteken, tehát szeptember 3.-án várható, ami után már a technikai részletek tekintetében is okosabbak lehetünk majd.