Előre rozsdásított elemekkel dobták fel az amúgy rozsdásodni képtelen Land Rover Defendert

A Land Rover Defender új generációja az alumínium karosszériájának köszönhetően nem rozsdásodik. Most viszont egy holland műhely bizony előre oxidálódott díszítőelemeket kínál hozzá.

A Land Rover az új Defenderrel méltó emléket állít az elődmodellnek, hiszen terepjáró képessége és használhatósága már megannyi teszten bizonyított. A mostani generáció azonban egy valamit biztos nem fog felmutatni a későbbiekben sem: rozsdát a karosszérián. Miért? Mert alumíniumból készül!

„Hurrá, ezzel sem kell foglalkozni tehát”- kiált fel a legtöbb vásárló, ám valahonnan messziről, a távolból beszűrődve hallatszik egy másik hang is. Az, amelyik értetlenül áll az eset mellett, hiszen meglátása szerint, a rozsda jó, sőt, még akár szexi is lehet! Embert a bajban hátra nem hagyunk, így természetesen megszületett az a megoldás, mely segít kiélni egyes Defender vásárlóknak a rozsdafüggőségüket is!

Egészen pontosan a holland Niels van Roij Design karosszériaépítő műhely kínál előre rozsdásított elemeket az újdonsághoz. Fontos, hogy nem rozsdát utánzó festéket használnak a szakik, hanem tényleg fém megoldásokat használtak és megindították az oldalsó légbeömlőknél és a motorháztető díszeknél a folyamatot a biztos hatás érdekében!

Persze, ez nem azt jelenti, hogy a különleges kiegészítőkre voksolóknak a rozsda további csámcsogásával kell együtt élniük, ugyanis a szakik miután beindították a folyamatot, egy utólagos kezeléssel meg is állították azt. Zseniális, így most már örökké megviseltek maradnak a kérdéses elemek, de nem kell tartani attól, hogy egyszer teljesen elfogyva kihullanak a helyükről! A beavatkozás a műhely Valiance csomagjának a részét képezi, mely az eddig elhangzottak mellett barna belső bőrözést, karbonszálas műanyag díszbetéteket és 22 colos egyedi fekete felniket foglal magába.