Sportkocsi belsőt kínál a Mercedes G-osztályhoz a Carlex

A luxusautó tuning munkáiról elhíresült Carlex Design egyik új munkája mondhatni identitászavaros modellt csinál a G-osztály terepjáróból. Sportos belsőt párosítottak a brutális terepes külsővel.

A Mercedes G-osztály az új generáció piacra dobása után is egy kő kemény és annál drágább terepjáró maradt. Mint ilyen, elég távol áll tőle a sportautózás világa, így elsőre egy picit idegennek hat a Carlex Design legújabb munkája. A srácok most főként a belső tér átdolgozására koncentráltak, és bizony mondhatni alapos munkát végeztek.

A „40 Years Of Legend” kiadás belső terében a vörös és a fekete színek elegye fokozza a hangulatot, aminek a hatását a sportülések és a vörös szálakkal megbolondított karbon díszítőelemek tovább fokozzák. Új dizájnt kaptak az ajtóbetétek is, illetve a műszerfalra felkerült a negyvenedik évfordulós embléma is.

A Carlex egyelőre nem árulta el, mennyibe kerül egy ilyen átalakítás, ám mivel a G63 AMG tulajokat célozták meg vele, biztos, hogy egy messziről is látható összeget kell kifizetnie annak, akinek megtetszik a terepjáróba öltött identitászavar.