Terepkombi lett a Toyota Corollából is

Az újra fellángoló terepkombi vonalat igyekszik egyre több gyártó meglovagolni. Most a Toyota emelt a Corolla kombi hasmagasságán egy keveset.

Újra felkapottá kezd válni a teperkombizás, így érthető, hogy egyre több gyártó alkalmazza a már jól bevált receptet valamelyik puttonyosán. A Ford után nemsokkal a Toyota is bemutatta a saját próbálkozását, mely a Corolla kombi Sport felszereltségén alapszik.

A Corolla Trek néven szalonokba kerülő újdonság megkapta a kötelező műanyag betéteket, a hasmagasságán pedig 2 centit emeltek, hogy az aszfaltról letévedve se kerüljön bajba az autó.

Alapáron jár hozzá a LED-es fényszóró és a 17-es könnyűfém felni garnitúra. A belső térben kéttónusú kárpitozás és fa berakás jelenti az igazi újdonságot, de természetesen kérhető a digitális műszeregység és a 7 collos központi kijelző is a telekjáró Toyotához.

A motorpaletta három egységet tartalmaz, dízel egy sincs köztük. Az 1,2 literes és az 1,8 literes benzines mellett kérhető a hibrid 2 literes hajtáslánc is.