Sárfogót kapnak ingyen a Tesla tulajdonosok

A Tesla mindenre gondolt, amikor megalkotta az új generációs elektromos autókat! Vagy nem? Most utólag pótolnak egy kínos hiányosságot.

Azt gondolhatnánk, hogy egy Tesla olyan mértékű tesztelésen és fejlesztésen megy keresztül (mondjuk a Cybertruck után ez eleve kétséges), hogy nincs olyan, amit hiányosságként lehetne felhozni az amerikai villanyosoknál. Pedig van, de szerencsére Elon Musk cége hallgat a fogyasztói visszajelzésekre.

Ugyanis egy ideje panaszkodtak a Model 3 vásárlók, hogy az első kerék hajlamos úgy felverni a kavicsokat és a földet a karosszéria oldalára menet közben, hogy az megsérti a fényezést és a tulajdonosok jó modorát is. Sokan ezért utángyártott sárfogó gumi vásárlásra adták a fejüket, ami ugyan ellátta a feladatot, ám alaposan belerondított az összképbe. Ezt nem hagyta annyiban a Tesla és most utólag orvosolta a problémát.

A tulajok ugyanis egy emailt kaptak a napokban, hogy mehetnek is átvenni teljesen ingyenesen az új fejlesztésű All-Weather Protection Kit-et, ami ha nem bonyolítjuk túl marketing maszlaggal a dolgot, akkor egy kisméretű sárfogó. Ingyenes és ellátja a feladatát, viszont felszerelni már neked kell. A gyártó a művelethez egy leírással és a rögzítő alkalmatosságokkal jár hozzá.