Lopakodó megjelenést kapott a McLaren 720S

Az MSO, a McLaren különleges megjelenésért felelős részlege legújabb projektjében a 720S modellt vette kezelésbe. A lopakodó témát választották alapnak.

Az MSO (Mclaren Special Operations) legújabb projektje lényegében a múlt előtt tisztelgésen alapul, ám a megvalósításból adódóan a jelenlegi divatot követi. Na de miről is szól a McLaren 720S modellhez rendelhető Stealth csomag?

Először is, a külső egy olyan speciális szürke fényezést kapott, melyet az 1995-ös Le Mans győztes McLaren F1 GTR inspirált. Mindezt vörös díszítéssel vadították tovább, ráadásul ezeket a részeket kézzel festették, mintegy 200 munkaóra alatt. Az összképet tökéletesen kiegészíti a fekete felni szett, szintén vörös belépő élekkel.

A belső is kapott némi extra felkészítést. A gombokat például karbonszálas műanyagból alakították ki, ráadásul a műszerfalra is jutott bőven ebből a pillekönnyű, ám igen drága anyagból. Mindezek mellett az alcantara bőrözést és a kiegészítő vörös bőr díszítést tartalmazza a Stealth csomag. Azt nem árulta el a McLaren, hogy mennyit kérnek el pluszban az egyedi megjelenésért.