Limitált szériás Xbox kiadásokkal is ünnepel a Porsche

A Porsche idén ünnepli autógyártóként fennállásának 75. évfordulóját, aminek kapcsán még az emblémáját is megújította egy kicsit. Most itt egy újabb ünnepi fordulat, a Microsoft és a Porsche együttműködéséből megszületett egy igazán különleges és egyedi Xbox Series X széria.

A Porsche immár 75 éve van jelen autógyártóként a piacon. Persze, egy ilyen évfordulót illik valamely módon megünnepelni, így nem szabad meglepődni, hogy sorra jönnek a német gyártó bejelentései is. Először is ott van a megújult embléma, most pedig a gamereknek kedveznek egy különleges Xbox szériával.

A Microsoft-al együttműködve ugyanis megalkottak hat darab Series X gépet, melyet jellegzetes Porsche versenyautó dizájnokkal láttak el. Természetesen megtalálható a jellegzetes Martini csíkozás is a kínálatban, de ott van a „Pink Pig” és a „Hippie” is a 70-es évek legendás Le Mans versenyeire utalva.

Érdekesség, hogy a különleges Xbox széria nem lesz boltban kapható, hanem egy Porsche nyereményjáték keretein belül lehet majd hozzájutni valamelyik darabhoz. Persze, ne csüggedj akkor sem, ha nem nyered meg (eleve csak Németországban, Angliában és Amerikában lett meghirdetve az akció) a Porsche játékgépet, ugyanis szinte biztos, hogy egy-két darab felkerül majd eladóként az internetre, természetesen egy átlag Xbox árának a többszöröséért.