Leplezetlen képen az új Toyota Supra

A Toyota az elmúlt hónapokban apránként csöpögtette az információkat az új Supráról, ezzel fenntartva a folyamatos érdeklődést. Most viszont, napokkal a hivatalos bemutató előtt kiszivárgott pár leplezetlen kép is róla.

Ugyan a Toyota az új Supra generációt hivatalosan a jövő héten leplezi le Detroitban, két kiszivárgott képnek köszönhetően már most megnézhetjük, hogy miről is van szó pontosan. Ideje volt, a sok álcázott és részlet fotó után már igencsak fel vannak spanolva a rajongók.

A képek ugyan nem túl nagy felbontással rendelkeznek, a lényeg azonban simán kivehető rajtuk. Az autó orrán azonnal felismerhetőek az előző Supra modernizált LED-es fényszórói, melyek gusztusos összképet alkotnak a hangsúlyos beömlőkkel. Az utóbbiakból ráadásul a járgány oldala és a hátulja sem szenved hiányt. A far jellegzetessége a Forma 1 világából érkező középre helyezett féklámpa.

A technikai részletek még váratnak magukra, azt azonban Tetsuya Tada, a Supra fejlesztését levezénylő mérnök már elárulta, hogy BMW eredetű hathengeres motorral leplezik le a modellt január 13-án.