Különleges szériával ünnepel a Mini

A Mini idén ünnepli fennállásának hatvanadik évfordulóját, ami kiváló alap egy ünnepi széria piacra dobásához. Ez meg is fog történni, egyedi dizájnos Miniket dobnak piacra még idén.

1959-ben a British Motor Corporation elindított egy márkát, mely szinte azonnal legendává vált. Természetesen a most már BMW fennhatósága alá tartozó Miniről van szó, mely így már hatvan éve van jelen az autózás világában. Kerek évforduló, így illik ünnepelni, legalább egy speciális széria erejéig.

Ez a széria az idén piacra kerülő 60 Years Edition lesz, melynek dizájnja a dicső múltat és az angol büszkeséget hivatott megjeleníteni. A lényeg, hogy minden 60 Years Edition modell a legendás British Racing Green fényezést kapja meg, a tető és a visszapillantó pedig fekete vagy fehér színben pompázhat igény szerint. Alapáron 17-es könnyűfém szett is jár a csomaghoz, a belső tér pedig prémium bőrözést kapott. Természetesen 60 Years emblémát is találunk szép számban kívül-belül, még az ajtó is ezt vetíti a földre nyitott állapotban.

A különleges széria 3 és 5 ajtós kivitelben egyaránt kapható lesz kétféle dízel és ugyanennyi benzines egységgel.