Körvonalazódni látszik az új Bentley Flying Spur

A Bentley hivatalosan csak év végén tervezi lerántani a leplet az új Flying Spur generációról, a sejtelmes részleteket azonban elkezdték kiszivárogtatni.

A Bentley még 2005-ben mutatta be a Continental Flying Spur modellt, mely lényegében a GT kupé négyajtós változataként indult az igen tehetős vásárlók kegyeiért. 2013-ban érkezett meg a második generáció, így érthető módon lassan aktuálissá válik egy harmadik bevezetése is.

Jó hír, hogy a folyamat már elkezdődött, ráadásul nem is mostanság. A gyáriak ugyanis már olyan részleteket szivárogtattak ki, mint például az új, a gépháztetőbe rejthető szobrocska, vagy a luxusjárgány oldalsó sziluettje.

A Flying Spur jelenleg 4 literes és 6 literes benzines egységekkel kapható, ez valószínűleg nem igazán fog megváltozni a Volkswagen MSB platformjára épülő új generáció esetében sem. Egyelőre nem esett szó a hibrid variáns bevezetéséről, ám mivel a Bentayga esetében már meglépte a villanyosítást a gyártó, nem lenne meglepő, ha a Flying Spur lenne a következő ilyen modell.