Kórháznak adományozott autókat a Suzuki

A Magyar Suzuki Zrt már korábban is hozzájárult a járvány legyőzéséhez, de most még egy lépéssel tovább mentek. Nyolc autót adományoztak egy esztergomi kórháznak.

A Magyar Suzuki Zrt. az elsők között reagált a koronavírus által kialakult helyzetre. Nem csak az esztergomi gyár bezárásával járultak hozzá a munkások egészségéhez, hanem azzal is a járvány leküzdése mellett tették le a voksukat, amikor nagy számban adományoztak maszkokat és kézfertőtlenítőket.

Most egy lépéssel tovább mentek, azaz jöhet a kórházak támogatása. Ennek érdekében a mai napon a Suzuki nyolc darab autót adott át az esztergomi Vaszary Kolos Kórháznak, hogy ezzel segítsék az orvosok és az ápolók munkába járását. Az ajándék autók között SX4 S-CROSS és Vitara modellek egyaránt megtalálhatók.

„Hálával tartozunk az egészségügyben dolgozóknak, akik hosszú hetek óta rendületlenül küzdenek a járvány ellen. A legkevesebb, amit tehetünk, hogy saját eszközeinkkel támogatjuk őket és mi is megpróbáljuk ezáltal kifejezni elismerésünket. Autógyárként a leghatékonyabban a személyautók felajánlásával tudtunk segíteni” – mondta el Dr. Urbán László, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgató-helyettese.