Illegális versenyzésen kapták az anya-fia párost, a család mind a két kocsiját lefoglalták

Amerikában egy illegális közúti kergetőzésnek vetettek véget a rendőrök, ráadásul mind a két autót le is foglalták. Mint kiderült, egy anya-fia verseny zajlott éppen Fresno utcáin.

Ha az ember az édesanyjával szeretne egy kis időt eltölteni, akkor általában családi ebédről, kirándulásról vagy békés sztorizgatásról van szó. Azonban egy amerikai eset rámutatott, hogy akadnak azért ennél jóval radikálisabb esetek is.

Történt ugyanis nemrég Amerikában, hogy Fresno városában a rendőrség két száguldozó autóra figyelt fel egy éjszaka. Egy Dodge Charger és egy GMC Sierra cikázott egymást követve a forgalomban, sokszor pedig a megengedett 40 mérföldes sebesség helyett 80 mérföld óránkénti tempóval haladtak.

Természetesen a rendőrök azonnal rávetődtek az illegális versenyre és mindkét kocsit félreállították, majd megkezdődött az igazoltatás. Ekkor derült ki, hogy egy kis anya-fia versenynek sikerült éppen véget vetni. Az eset pikantériája, hogy mindkét autót lefoglalták a rendőrök, a sofőrök ellen pedig bírósági eljárást indítottak. Legalább mehetnek egyszerre majd a tárgyalásra, természetesen már a buszozás szépségeit megtapasztalva.

„Virágok, villásreggeli, vacsora, talán még egy wellness nap is belefért…. A legtöbben így töltöttük a tegnapi napot az anyukánkkal. De nem ez a kettő…”- kezdte a Facebook közleményét a rendőrség, majd kitértek arra is, hogy miért kell egy darabig autó nélkül maradnia a családnak: „Ha illegális autóversenyzésben veszel részt, akkor az autódat automatikusan lefoglaljuk legalább 30 napra. Fresno nem az a hely, ahol ilyen veszélyes bűncselekményeket el lehet követni”.