Hogy jön össze a drift, az off-road csapatás és a benzingőzzel átitatott akció? Hát így!

Aki szereti a látványos autós akciókat, illetve a benzin és a gumi nagyjából egy az egyben arányú égetését, annak kötelező megnéznie Vaughn Gittin Jr. legújabb kisfilmjét.

A show elemekkel megtűzdelt autós videók ugyan Ken Block által váltak híressé az elmúlt években, ám a műfajnak akadnak más említésre méltó szereplői is az utóbbi időszakban. Ilyen például a driftes fenegyerek, Vaughn Gittin Jr. is, aki most két másik versenyző fenegyerekkel összefogva alkotta meg a legújabb művét.

Gittin és az ő jellegzetes Ford Mustang RTR-je mellett ugyanis Leron Healy is feltűnik a Bomb Track címmel ellátott pörgős szösszenetben az Ultra4 4400 verseny buggy volánja mögött, illetve a kanyargós utakon szintén Mustang RTR-el fűzi gyönyörűen az íveket Chelsea Denofa, a Formula Drift széria jeles képviselője.

Magáról az akcióra külön nem térnénk ki, hiszen a látottakat nehéz lenne karakterekbe önteni. Ha valamennyi benzin csörgedezik az ereidben, akkor érdemes egy pillantást vetni a videóra, hiszen már csak a végén látható momentumok miatt is garantált a kirobbanó siker!