Visszatér egy rég elfeledett autós játék, azaz itt a Test Drive Unlimited Solar Crown első kedvcsinálója

Mintegy 10 évnyi pihenő után tér vissza a Test Drive Unlimited széria, mely most is az egzotikus autókra és életre vágyókat szólítja meg. Az első kedvcsinálóban leleplezték a csapatás helyszínét is.

Aki jártas az elmúlt évtizedek autós játékainak világában, annak nem mond újat a Test Drive Unlimited név. Aki viszont csak pár éve érdeklődik a virtuális csapatás iránt, azoknak elég annyit tudni, hogy egy olyan játékról van szó, ami szabadon bejárható óriási pályát kínál méregdrága egzotikus autókkal. Igen, lényegében a Forza Horizon receptre kell gondolni, csak a fesztivál hangulat mellett nagyobb szerepet kap a luxus és a fényűzés.

Most, 10 évnyi pihenő után új fejezetet kap a széria, azaz jön a Test Drive Unlimited Solar Crown. A beharangozó videóban egyértelművé tették a fejlesztők, hogy a második részben feszegetett témától most sem térnek el gyökeresen, azaz kaszinózásra, óriási összegek elköltésére és természetesen csodálatos luxusautókra számíthatunk a jövő szeptemberben boltokba kerülő programban.

A virtuális versenyek helyszíne Hong Kong lesz, így egy kicsit belekóstolhatunk az ázsiai felső 10 százalék életébe is.